Marknadsföring

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Paid Search (Google, Youtube, Bing)

Paid Social (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Marknadsföringsautomatisering

CRM-System

Push-Notifikationer

NÅGRA VERKTYG VI ANVÄNDER

ad

SPETSA DIN DIGITALA MARKNADSFÖRING.

Vi har omfattande erfarenhet av att använda betald marknadsföring för att locka nya kunder och leads både för B2C- och B2B-segmenten på plattformar som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. När vi har skaffat en kund eller lead använder vi marknadsautomatisering genom CRM-system för att säkerställa att dina leads och kunder konverterar eller förblir lojala.

Vi kan skapa en komplett uppsättning för din organisation från grunden eller erbjuda vår expertis för att förbättra din befintliga uppsättning. Vi är alltid transparenta med våra framsteg och resultat så att du vet var din marknadsföringsbudget spenderas och exakt vad du får för den.

Dessutom implementerar vi spårning på din webbplats och appar och ger en opartisk prestandaanalys genom att använda mixmodelleringstekniker för att jämföra och bedöma effekten av dina andra investeringar.

Vår approach är skräddarsydd efter dina affärsbehov och erbjuder skalbara kontouppsättningar.

LEVLA UPP DIN BETALDA SÖKANNONSERING.

Betalad sökannonsering innebär att du placerar annonser på sökmotorer som Google och Bing och betalar endast när en användare klickar på din annons. Det är ett effektivt sätt att få ditt budskap framför potentiella kunder i rätt ögonblick – när de söker det du erbjuder.

Data Gem Xs betalda sökannonsering handlar inte bara om att få klick, det handlar om att skapa verkliga resultat för ditt företag i form av leads och transaktioner. Vår betalda sökannonsering handlar om att utforma en anpassad strategi för att maximera leads, transaktioner och avkastning. Vi anpassar din kontostruktur, annonser, budget, målgrupper och alla andra viktiga element för att attrahera rätt kunder till ditt företag.

Betalad sökannonsering är inte en gör-det-och-glöm-det-strategi. Det är en dynamisk miljö som kräver expertis, strategi och kontinuerlig anpassning. Med sökmotoralgoritmer och kundbeteenden som utvecklas regelbundet behöver du en erfaren resurs för att styra dina kampanjer till framgång.

Vi hjälper våra kunder att växa, lyckas och sticka ut i den ständigt föränderliga världen av betald sökannonsering.

Bli Sedd Hörd Älskad Online

VISA UPP DIG, ENGAGERA OCH KONVERTERA PÅ SOCIAL MEDIA.

Paid Social-annonsering är din möjlighet att nå en omfattande och engagerad publik på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, X (Twitter) och många fler. Det är ett effektivt sätt att placera ditt budskap framför potentiella kunder när de är som mest aktiva på sina favoritsociala nätverk.

Vår Paid Social-tjänst handlar helt och hållet om att leverera verkliga och mätbara resultat för ditt företag. Oavsett om du vill generera leads, öka försäljningen eller skapa varumärkesmedvetenhet har vi din rygg. Vi utformar varje aspekt av din kampanj för att passa dina unika affärsmål.

Vi hanterar allt utom själva reklamskapandet. Vi förstår att de visuella och budskapsmässiga aspekterna av dina annonser är unikt kopplade till ditt varumärke. Därför samarbetar vi nära med ditt kreativa team eller pålitliga partners för att säkerställa att dina annonser perfekt återspeglar din varumärkesidentitet och samtidigt konverterar.

HÅLL DINA KUNDER NÖJDA OCH VAR DÄR NÄR DET GÄLLER.

Att vårda kundrelationer är av yttersta vikt. Nyckeln till framgång ligger inte i att bara i att skaffa nya kunder utan även i att behålla och hålla dina befintliga kunder lojala. Det är här CRM (Customer Relationship Management) -system och marknadsautomatisering kommer in i bilden.

På Data Gem X förstår vi vikten av tidig, personlig kommunikation som optimerar konverteringsfrekvenser, odlar kundlojalitet och genererar ytterligare intäkter. Med års erfarenhet av att skapa dessa email, SMS och Push-Notifikationer och skapa sömlösa, automatiserade flöden som säkerställer att rätt användare får rätt meddelande precis vid rätt ögonblick är vi här för att driva ditt företag till nya höjder.

NÅGRA VERKTYG VI ANVÄNDER FÖR

Vi värderar våra kunder

RECENSIONER

'LÄR KÄNNA DATA GEM X'

Anton Jonasson
Founder @ Data Gem X
LÄS MER
LÄS MER

Om du har glömt att du borde höra av dig

TECH
DATA
ANALYS
MARKNADSFÖRING

Alltid en personlig konsult

Vi erbjuder personlig service som sätter dig och dina behov i första hand

Svar inom 24 timmar

Du kommer alltid att höra från oss inom en dag, oavsett när du kontaktar oss

Skräddarsydda lösningar

Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att matcha dina specifika behov

Gratis och icke bindande offert

Vi ger dig en gratis offert utan några förpliktelser

Minst månatliga synkar

Vi ser till att hålla kontakten med dig genom regelbundna månatliga uppföljningar

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.
Läs mer.